Voor ondernemers en start-ups.

Voor ondernemers en start-ups.

U wenst een eigen onderneming in België te starten. Of uw start-up breidt uit en u wenst een buitenlandse werknemer aan te werven, maar u bent niet zeker of hij/zij wel mag werken in België. Wij kennen de uitdagingen waar u voor staat. Zo kunnen wij u helpen:

  • Wij staan u bij met het verkrijgen van de nodige toelatingen bij het opstarten van een onderneming in België. Elke succesvolle onderneming start met een goed idee. Maar als niet-EU zelfstandige, zal u doorgaans een beroepskaart en verblijfsvergunning nodig hebben om te kunnen wonen en werken in België. Wij begeleiden u stap voor stap doorheen het proces.
  • Wij zorgen dat uw buitenlandse werknemers in België mogen werken. U mag een duidelijk en to-the-point advies verwachten over de mogelijkheden om een buitenlandse werknemer/bestuurder in België tewerk te stellen, en over de manier waarop dat doel kan bereikt worden. Wij geven niet gewoon een overzicht van de mogelijkheden, maar bieden concrete oplossingen op maat. We helpen u ook om de gekozen oplossing te implementeren door arbeidskaarten en gecombineerde vergunningen aan te vragen bij de bevoegde administraties. Wij ontzorgen u doorheen het proces.
  • Wij zijn uw vertrouwde partner voor alle vragen rond tewerkstelling. We gidsen u doorheen het Belgische arbeidsrecht en de sociale zekerheid wanneer u uw personeelsbestand uitbreidt of inkrimpt.
  • We zijn uw advocaat bij geschillen. Waar mogelijk proberen wij tot onderhandelde oplossingen te komen. Indien dat geen uitkomst biedt, verdedigen wij uw belangen voor de Belgische arbeidsrechtbanken en -hoven, alsook voor de administratieve rechtscolleges en strafrechtbanken. Wij staan u tevens bij tijdens sociale inspecties en discussies met (ex-) werknemers.
Voor ondernemers en start-ups.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x