Voor particuliere cliënten.

Voor particuliere cliënten.

Wij waarderen onze particuliere cliënten. Wij kunnen u helpen bij vragen omtrent immigratie of arbeidsrecht, en staan aan uw zijde bij moeilijke discussies. Een aantal voorbeelden van onze diensten voor particuliere cliënten:

  • Belgische nationaliteit. Wij hebben veel ervaring bij de complexe regels inzake nationaliteitsverwerving. Wij kunnen u adviseren of en vanaf wanneer u in aanmerking komt om de Belgische nationaliteit te verkrijgen. We informeren u over de stappen die u hiertoe dient te ondernemen.
  • Wij staan u bij met het verkrijgen van de nodige toelatingen bij het opstarten van een onderneming in België. Elke succesvolle onderneming start met een goed idee. Maar als niet-EU zelfstandige, zal u doorgaans een beroepskaart en verblijfsvergunning nodig hebben om te kunnen wonen en werken in België. Wij begeleiden u stap voor stap doorheen het proces.
  • Wij brengen families samen. U bent een buitenlandse werknemer en u heeft een job gevonden in België. Gefeliciteerd! Wellicht willen uw gezinsleden u vergezellen naar België. Wij helpen u bij de complexe procedures omtrent gezinshereniging.
  • Tewerkstelling & ontslag. Wij staan geregeld particuliere cliënten bij in arbeidsrechtelijke geschillen met hun werkgever, in het bijzonder in geval van ontslag of repatriëring. Waar mogelijk proberen wij tot onderhandelde oplossingen te komen, maar indien dat geen uitkomst biedt, staan wij u bij in procedures voor de Belgische arbeidsrechtbanken en - hoven, alsook voor de administratieve rechtscolleges en strafrechtbanken. Wij hebben een bijzondere ervaring in arbeidsrechtelijke geschillen met een internationaal karakter, maar behandelen ook puur Belgische zaken.
Voor particuliere cliënten.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x